Over ons

Tree company is gespecialiseerd in de begeleiding van online participatietrajecten en het opzetten van online tools voor maatschappelijke projecten. Met onze unieke combinatie van expertise in participatie en politieke wetenschappen enerzijds en website/applicatie ontwikkeling anderzijds bieden wij oplossingen voor het online informeren of betrekken van burgers.

We begeleiden organisaties en overheden bij het uitwerken en realiseren van trajecten om burgers online te betrekken en te informeren. We hebben uitgebreide ervaring met de verschillende fases van zo’n trajecten: ontwikkelen van online platformen of selecteren van bestaande oplossingen, werving en selectie van deelnemers, opzetten brede communicatie, moderatie en activeren van deelnemers, analyse en rapportage van input,... Heel vaak combineren we de online trajecten met live events. We geloven immers sterk in de complementariteit van beide.

We gaan hierbij onafhankelijk en transparant te werk, zijn klant- en resultaatgericht, zoeken de juiste partners en bieden hoge kwaliteit.

Partners

Levuur Indiville Trizone